Get Adobe Flash player

Szennyvízberuházás

Hirdetés

Magyar Államkincstár

Hirdetés

Művelődésiház

Egészségügyi ellátás

Megemlékezés

kolontar_vo...
Image Detail

Helyi vállalkozások

HírlevélMa 2018. március 24., szombat, Gábor és Karina napja van. Holnap Irén és Írisz napja lesz.
Címlap Hírek Tájékoztatók

Tisztelt Érdeklődők!

 

A Könyvtárút kulturális zarándoklat a könyv- és a könyvtárkultúra népszerűsítésére. A III. Könyvtárút 2012. október 1-7-e között kerül megrendezésre, melynek útvonala Várpalotától Szombathelyig vezet.

 

A III. Könyvtárút kolontári programja:

A Táncsics Mihály Általános Iskola és Könyvtár 2012. október 5-én, délután 14.00 óra körül fogadja a Devecserből érkező zarándokokat. Rövid könyvtárbemutató után játékkal, Láng Tibor veszprémi fotóművész alkotásaival, vendéglátással készülünk, majd közösen végigsétálunk az Ökumenikus Segélyszervezet segítségével elkészült tanösvényen, végül megtekintjük a frissen felújított művelődési házat.

Délután 15.30 körül indul a kolontári zarándokcsapat Noszlopra, ahol az ottani könyvtár várja őket könyvtárbemutatóval, az iskolások kulturális programjával, vendéglátással és lovaskocsikázással.

 

Csatlakozás a zarándokcsapathoz:

Szeretettel várunk minden érdeklődőt a Könyvtárút kolontári zarándokcsapatába. Kérjük, jelentkezzenek a könyvtárban személyesen, telefonon: 88/225-101; 30/4077638; vagy e-mailben: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. .

 

Részletes információ:

http://konyvtarut.bmk.hu/index.php/V%C3%A1rpalota_-_Szombathely